Karate mag weer.

Karate-outside-classes-at-karate-school-ki-club-cool-in-Monnickendam-and-at-the-Westerpark-in-Amsterdam

Karate mag weer en daar waren we wel weer aan toe. We hebben een behoorlijk lange periode van lockdown en dus thuis blijven achter de rug. Dit was niet ideaal maar blijkbaar noodzakelijk. Nu geleidelijk aan de maatregelen worden versoepeld mag weer buiten worden gesport. Dat is positief nieuws voor onze karate club. Buiten karate beoefenen is verfrissend en uitdagend.

Corona aanpassingen

Buiten karate beoefenen mag en is leuk maar kunnen we alleen doen als we ons aan veiligheidsregels houden. Zo is het belangrijk dat altijd een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de ander wordt gehouden. De andere persoon mag dus niet worden aangeraakt. Ook geen bezittingen van een ander persoon. Kumite beoefenen is dus uitgesloten evenals andere partneroefeningen.

Karate in de buitenlucht

Karate-outside-classes-at-karate-school-ki-club-cool-in-Monnickendam-and-at-the-Westerpark-in-Amsterdam-stay-safe-stay-healthy-stay-in-shape-practice-karate Karate-outside-classes-at-karate-school-ki-club-cool-in-Monnickendam-and-at-the-Westerpark-in-Amsterdam

Karate mag weer in de buitenlucht en dat biedt kansen om aan onze kihon en kata te werken. Het is ontzettend fijn om in de wind of zon je technieken bij te slijpen. Ook zul je merken dat een sportvloer wel iets anders is dan een parkweide.

Karate in gewone sportkleren

Buiten karate kun je het best in gewone sportkleren doen. Af gelopen week was het best fris, rond de 8 of 9 graden en dat voor blote voeten koud. We kunnen sportschoenen dragen bij buiten karate.

Nieuwe leden welkom

Het belang van gezond zijn en aan je conditie werken mag in deze tijd duidelijk zijn. Bij de buitentrainingen zijn ook nieuwe leden van harte welkom. Voorlopig houden we twee keer in de week een buitensessie. Op maandagavond 18:45-20:15 uur in Monnickendam en op woensdagavond 18:30-20:00 in Amsterdam. Aanmelden is verplicht. Stuur ons een e-mail of bel even en geef ons je 06-nummer. We hebben een WhatsApp-groep waarmee we je informeren waar de training plaatsvindt. In Monnickendam trainen we oo het grasveldje naast de Marijkehal. Woensdag trainden we in het Westerpark.

Posted on 15 mei 2020 in Amsterdam, kata, Monnickendam, karate online, ki club.cool, karate school online, karate amsterdam, karate Monnickendam, vechtsport Monnickendam, sportschool Monnickendam, martial arts Monnickendam, sportschool, Ki, Vrije Tijd Monnickendam, karate, ouder en kind karate

Bericht delen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − negen =