Karate Zomerschool

ki clubcool-Outdoor Karate this summer vacation Karate Summer School-Outdoor Karate this summer vacation Karate Summer School-zomer7even_2020-karate amsterdam-ki clubcool karate school Amsterdam

Buiten karate.

Gedurende de coronacrisis heeft ki club.cool haar karatelessen noodgedwongen naar buiten verplaatst. Op anderhalve meter van elkaar. Zonder contactoefeningen. Op het gras in de frisse buitenlucht was het verrassend goed trainen. Daarom gaan we ‘Karate in de Buitenlucht’ deze zomervakantie continueren! Doe dus mee aan de Karate Zomerschool!

Zomer7even *20

Vanaf maandag 28 juni t/m 12 augustus organiseert ki club.cool twee keer per week op maandag en woensdag karatelessen in het park. Karate Zomerschool is op maandag in Monnickendam, in het park naast de Marijkehal. Tijd: 18:45-20:15. En op woensdag in Amsterdam, in het Westerpark. Tijd: 18:30-20:00 uur.

Blijf bewegen!

Meedoen aan de zomertrainingen is fijn. Niet iedereen gaat deze zomer lang op vakantie. Veel mensen hebben door het verplichte binnenzitten de laatste tijd weinig beweging gehad. Dan is doortrainen om de continuïteit te bewaren een goede optie. Het bied je de mogelijkheid fit, lenig en sterk te blijven. En je techniek bij te houden, zodat je straks als het nieuwe seizoen weer begint geen grote overgang ervaart. Voor wie voor het eerst wil beginnen met karatetraining is deze cursus ook heel geschikt. Het kan een mooie oriënterende opwarming voor het nieuwe seizoen zijn. Hierdoor ga je na de vakantie al met enige ervaring van start. 

Inschrijven 

De passe-partout voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar kost € 60,- . Voor de groep 13 tot en met 75 jaar € 75,-. Het is aan te raden om tijdig te reserveren. Dit kan per e-mail naar: [email protected] of door te bellen: 020-427 68 14. Wij heten je graag welkom bij kiclub.cool deze zomer. Fijne vakantie!

Zomer7even_2020-ki clubcool-Outdoor Karate this summer vacation Karate Summer School-Outdoor Karate this summer vacation Karate Summer School-zomer7even_2020-karate amsterdam-ki clubcool karate school Amsterdam

Posted on 21 juni 2020 in Ki, karate Monnickendam, ki club.cool, summerkarate, Zomerprogramma, karate amsterdam

Bericht delen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + dertien =